مجید غلامپور ظهر پنجشنبه در نشست با فعالین حوزه صنعت و معدن گراش بر ضرورت حمایت از فعالان بخش صنعت و معدن این شهرستان که در رشد اقتصادی و ایجاد کسب و کار تأثیر بسزایی دارند، تاکید شد.
وی تصریح کرد: توانمندی معادن و واحدهای صنعتی ظرفیت نهفته برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار و رونق کسب و کار و تولید است.
فرماندار گراش ادامه داد: معادن و توسعه صنعتی مهمترین مساله برای پیشرفت شهرستان گراش است که باید مسئولان و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تحقق این مهم همراهی کنند.
رئیس شورای اشتغال شهرستان گراش، صنعت و معدن را تکیه گاه اصلی توسعه این شهرستان دانست و تصریح کرد: سودآوری معادن و واحدهای صنعتی، افزایش تولید، ایجاد اشتغال و کسب و کار برای جوانان، رونق اقتصادی، احیا منابع طبیعی و مشارکت در توسعه شهرستان باید بهطور همزمان از سوی معادن و واحدهای صنعتی انجام شود تا ظرفیتهای معدنی و صنعتی شهرستان در مسیر توسعه پایدار قرار گیرد.
در ادامه این نشست سرپرست اداره صمت شهرستان گراش از جواز تأسیس ۳۸ واحد صنعتی و معدنی با هدف توسعه صنعت و ایجاد اشتعال در این شهرستان خبر داد و گفت: با تأسیس این واحدهای صنعتی و معدنی با سرمایه گذاری ۴۵ میلیارد سرمایه گذران برای ۱۲۰ نفر بطور مستقیم اشتغالزایی و این شهرستان در مسیر توسعه قرار میگیرد.
اسماعیل بلبلی با بیان اینکه در حال حاضر ۵ واحد از ۳۸ واحد که جواز تأسیس گرفتهاند به بهرهبرداری رسیده خاطرنشان کرد: جواز تأسیس ۱۲ واحد تولیدی و صنعتی در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ برای حمایت از سرمایه گذاران و رونق صادر شده است.
او حجم سرمایه گذاری این ۱۲ واحد را بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان دانست و ابراز امیدوار کرد: با راه اندازی این واحدهای صنعتی و تولیدی زمینه اشتغال بیش ۵۰ نفر فراهم خواهد شد.
رئیس اداره صمت گراش در خاتمه از فعالیت بیش از ۵۰ واحد صنعتی و ۸ واحد معدنی در گراش نیز خبر داد.
به گزارش مهر، ارائه تسهیلات بانکی، کمبود آب، عدم پوشش مناسب اینترنت و تلفن ثابت، عدم آنتن دهی تلفن همراه از مهمترین مسائل و مشکلات مطرح شده این نشست بود.