ابراهیم علی مولابیگی در کارگروه تعامل کشوری فعالیتهای معدنی در عرصههای منابع طبیعی این استان اظهار داشت: موضوع تعامل در سطح ملی رصد شده، امید داریم از این پس در اتخاذ تصمیمگیری ، از بخشینگری و عملکرد جزیرهای پرهیز خواهد شد.
وی بیان کرد: نگاه در بهرهبرداری از معادن بر اصول تعامل قرار دارد، این موضوع برای وزارت صمت نیز بسیار حائز اهمیت است که در کنار حفظ اشتغال، به موضوع عرصههای طبیعی و حفاظت از محیط زیست نیز توجه شده است.
مدیرکل دفتر امور اکتشاف وزارت صمت خاطرنشان کرد: در حال حاضر نگاه تعاملی در بهرهبرداری از معادن استان وجود دارد و از زمانی که کارگروه تعامل کشوری فعالیتهای معدنی در عرصههای منابع طبیعی تشکیل و فعالتر شد، تعامل میان دستگاهها به خوبی احساس شد به نحوی که توافق نسبت به ۸۰ درصد طرحهای تصویب شده وجود دارد.
مولابیگی تصریح کرد: وزارتخانه بر ایفای مسئولیتهای اجتماعی بهرهبرداران از معادن تاکید دارد، و معتقد هستیم اگر ذخیره منابع طبیعی درست برداشت کرده شد، ایفای مسئولیت اجتماعی نیز باید به درستی از سوی بهرهبرداران صورت گیرد.
بر اساس گزارشی از ایرنا، یزد پس از کرمان دومین استان معدنی کشور است، در این منطقه بیش از ۵۰ نوع اندیس معدنی وجود دارد و از حدود ۵۰۰ معدن بزرگ و کوچک استان که سنگ آهن، فسفات، اورانیوم، سنگهای نما، ساختمانی، تزیینی، شن و ماسه و از این قبیل معادن هستند.