همه نمک ها برابر نیستند.
نمک بسته به مخلوط مواد معدنی محلی و روش های تبخیر ، نمک های بسیار متفاوت با بافت ، طعم و کاربردهای مختلف دریافت خواهید کرد.
نمک چاشنی است که امروزه سرشار از بسیاری از غذاهای ماست ، از جمله غذاهایی که در رستوران ها عرضه می شوند. این خاصیت را ارائه می دهد که به افزایش طعم واقعی بسیاری از غذاهایی که می خوریم کمک می کند.
برخلاف نمک تصفیه شده معمولی ، نمک دریا غالباً درشت است ، زیرا کمتر آسیاب می شود. اگر بعد از پختن آن را روی غذای خود بپاشید ، ممکن است احساس دهان درگیری داشته باشد و باعث ترشح عطر و طعم قوی تری نسبت به نمک تصفیه شده شود.