غلام رضا سلیمانی اظهار داشت: برای دریافت مجوز در ابتدا مکانیابی و مطالعات ارزیابی زیست محیطی و موافقت همه دستگا های مرتبط در سطح استان اخذ و سپس در کمیته ارزیابی کشور با احداث کارخانه طلا موافقت شد.
وی اضافه کرد: صدور این مجوز حاصل تلاش بیش از چهار سال پیگیری و مطالعات زیست محیطی دقیق و تأمین نظر کمیته های فنی و پذیرش تمهیدات و پیشنهادات فنی کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست و سایر دستگاه های ذی ربط است.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صدرتامین یادآور شد: با بهره برداری از این طرح سالانه بیش از ۵۰۰ کیلو طلا تولید می شود و تعداد ۳۵۰ نفر به طور مستقیم مشغول به کار می شوند.
وی شروع به کار این کارخانه را منوط به تعیین مشاور مادر جهت طراحی های لازم و نظارت بر احداث کارخانه دانست و گفت: اقدامات لازم در دستور همکاران ما در ستاد و شرکت طلای کردستان قرار گرفته است و عملیات اجرایی آن به زودی آغاز خواهد شد.
سلیمانی ضمن قدردانی و تشکر از همکاری استانداری، اداره کل محیط زیست، امور آب، سازمان صمت، منابع طبیعی و سایر دستگاه های اجرایی و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امیدواریم با بهره گیری از این طرح استراتژیک گام موثری در زمینه توسعه منطقه و ایجاد اشتغال برای مردم استان کردستان برداشته شود.
معدن طلای قلقله در سال ۱۳۹۶ کلنگ زنی شد اما بدلیل برخی نگرانی ها، بهره برداری از این طرح به تعویق افتاد که طی ۲ سال گذشته با مکانیابی مجدد خارج از حوزه سد چراغ ویس و همخوان سازی با شرایط و استانداردهای محیط زیستی موجود سپس مکان جدید مورد تایید وزارت نیرو و سازمان محیط زیست و سایر دستگاه های اجرایی استان قرار گرفت.