رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: میزان استخراج از معادن استان سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۲ با افزایش سه برابری به ۲ هزار و۷۳۹ تن رسیده است.
سالار حسین پور افزود: میزان استخراج معادن کهگیلویه و بویراحمد در زمان شروع فعالیت دولت تدبیر و امید ۹۰۰ تن بود.
وی با اشاره به اینکه افزایش تعداد معادن فعال از دلایل جهش سه برابری استخراج معادن در استان بوده است ،اعلام کرد: تعداد معادن فعال کهگیلویه و بویراحمد که در ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید ۳۹ فقره بود در پایان سال ۱۳۹۹ به ۵۳ فقره رسیده است.
وی گفت:هم اکنون ۸۲۳ نفر در حوزه معادن کهگیلویه و بویراحمد فعالیت می کنند در حالی که هشت سال پیش ۶۱۴ نفر در معادن استان مشغول بکار بوده اند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: افزایش ۲۵ درصدی اشتغال در معادن استان ارمغان بالا رفتن میزان استخراج از معادن این استان است که در سایه تلاش برای افزایش سرمایه گذاری و بهره وری بهینه از این حوزه امکان پذیر شده است.
حسین پور همچنین از افزایش پنج برابری میزان سرمایه گذاری حوزه معادن کهگیلویه و بویراحمد در دولت تدبیر و امید خبر داد و ابراز داشت: میزان سرمایه گذاری برای رونق تولید معادن استان در سال ۱۳۹۹ به ۸۳۵ میلیارد ریال افزایش یافته است.
وی افزود:معادن غنی کهگیلویه و بویراحمد شامل سیمان، مرمریت، آهک، گچ، سنگ لاشه، مارن، شن، ماسه، فسفات، بوکسیت و سلستین است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه میزان پروانه بهره برداری صادر شده معادن استان در سال ۹۲، ۲۳۱ فقره بود گفت: تعداد پروانه های بهره برداری صادر شده معادن کهگیلویه وبویراحمد در ۱۳۹۹ به ۲۷۹ فقره افزایش یافته است.
حسین پور اضافه کرد: پنج هزار و۶۰۰ کیلومتر از مساحت استان در دولت های یازدهم و دوازدهم موردپی جویی و مطالعه مقدماتی قرار گرفت این در حالی است که تا پیش از سال ۱۳۹۲ تنها چهار هزار و۴۰۰ کیلومتر از مساحت استان مورد پی جویی و مطالعه مقدماتی قرار گرفته بود.
وی ابراز داشت: مساحت اکتشاف نیمه تفضیلی و تفضیلی کهگیلویه و بویراحمد که تا هشت سال پیش ۱۰۰ کیلومتر بود در زمان حاضر به ۱۵۰ کیلومتر افزایش یافته است.
حسین پور تصریح کرد: هم اکنون هفت هزار و۱۴ کیلومتر از مساحت استان در حال انجام مطالعات پی جویی است.
حسین پور تاکید کرد: تجدیدناپذیری، انفال بودن منابع معدنی،اهمیت ارزآوری و کمک به توسعه صادرات غیر نفتی ،ظرفیت تامین نیازهای بخش گستردهای از صنایع داخلی در اقتصاد ملی و روند پیشرفت کشور از مزایای رونق بهره وری از معادن است.
براساس آمار موجود ،بیشترین معادن استان در شهرستان بویراحمد با ۲۲ مورد و بیشترین معادن فعال در شهرستان گچساران با ۱۲ مورد واقع شده اند.