مهدیزاده با تاکید بر مباحث جدید حوزه معدن و صنایع معدنی اضافه کرد: پرداختن به مباحثی همچون گردشگری معدن، زمین شناسی پزشکی و ارتقاء ایمنی معادن و معدنکاری، از جمله مواردی است که در اولویت همکاری های دوجانبه قرار خواهد گرفت.
وی، گسترش حمایت و سرمایه گذاری را مبحث مهم دیگری عنوان کرد و افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بستههای تشویقی، حمایتی و تسهیلات لازم همچون صندوق نوآوری و شکوفایی را در اختیار شرکتهای دانشبنیان و فناور حوزه معدن قرار میدهد.
مدیر طرح توسعه نوآوری و فناوریهای حوزه معدن و صنایع معدنی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ایجاد شتابدهندهها و مراکز نوآوری تخصصی میتواند به بستری مناسب برای تولد استارتاپهای جدید در حوزه معدن تبدیل شود، گفت: با عنایت به توجه خاص معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به حوزه معدن به زودی یک مرکز نوآوری و فناوری تخصصی در حوزه معدن با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی تاسیس خواهد شد. وی افزود بزودی اولویت های حمایتی طرح توسعه معدن معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری از طرح ها و ایده های فناورانه و نوآورانه حوزه های معدن، زمین شناسی و صنایع معدنی با هدف توسعه زیست بوم نوآوری حوزه معدن، اعلام خواهد شد. در این راستا مهدیزاده گفت: کلیه صاحبان ایده های فناورانه، شرکت های دانش بنیان و علاقمندان خلاق و نوآور متخصص در حوزه های معدن میتوانند طرح های خود را به سامانه هایی که اعلام میشود، ارسال نمایند.
وی در خاتمه پیرامون اجرایی سازی تفاهم نامه اظهار کرد: تلاش میکنیم تا مفاد این تفاهمنامه در کمترین زمان ممکن عملیاتی شود.
دکتر تقی نبئی رئیس شورای مرکزی و رئیس سازمان نظام مهندسی معدن نیز در این مراسم ضمن سپاس از پیگیریها و سرعت عمل صورت گرفته از سوی دکتر کامبیز مهدیزاده در خصوص انعقاد تفاهم نامه گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بسترهای مناسبی برای توسعه فناوری در حوزه معدن ایجاد کرده که امیدوار هستیم با استفاده از این ظرفیت، شرکتهای فناور و دانشبنیان ترغیب به فعالیت بیشتری در این حوزه شوند.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن با اشاره به برگزاری نمایشگاه تخصصی در حوزه معدن از سوی این سازمان افزود: شرکتهای خارجی و داخلی استقبال خوبی از این رویداد به عمل آوردهاند و شرکتهای دانش بنیان و فناور نیز میتوانند با استفاده از این فرصت، محصولات فناورانه خود را به شرکتهای بزرگ معدنی معرفی کنند.
لازم به ذکر است در انتهای این مراسم تفاهمنامه همکاری مشترک فیمابین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان نظام مهندسی معدن کشور منعقد گردید که تشکیل کارگروههای توسعه فعالیتهای نوآورانه در حوزه معدن وصنایع معدنی، حمایت از شرکتهای دانشبنیان و فناور فعال در حوزه معدن با استفاده از ظرفیتهای دو طرف و ایجاد مراکز نوآوری و شتابدهندههای تخصصی حوزه معدن از جمله مفاد تفاهمنامه همکاری فی مابین است.
این تفاهم نامه با امضای کامبیز مهدیزاده فرساد مشاور عالی معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و تقی نبئی، رئیس سازمان نظام معدن رسمیت یافت.
نیازمندی روز صنعت معدن تجهیزات ماشین آلات / سنگ چین