نام شیمیایی هر دو آنها کلرید سدیم است و ممکن است یددار/کمتر یا بیشتر یددار باشد یا نباشد. با این حال، آنها با نمک دریا/سنگ نمک متفاوت هستند. نمکی که در غذا استفاده می شود به نام های زیادی شناخته می شود. که یکی از معتبر ترین انها در عین حال دارای قوی ترین آنالیز و معتبرترین نمک طبی منتظر است.
سنگ نمک دریا از تبخیر آب دریا به دست می آید، بنابراین منبع طبیعی سدیم است. اما وجود ناخالصی های موجود در آن و نپخته موجود در آن باعث غلظت خون ناشی از عناصر تاخالص همراه آن می شود.
سنگ نمک ارگانیک از ذخایر معادن سنگ نمک استخراج می شود. بهره برداران معادن در سنگ شکن های سنتی آن را به یک سایز های ریز تبدیل می کنند که به راحتی در غذا مخلوط می شود.
نمک سفره 97 تا 99 درصد کلرید سدیم، NaCl است. کلرید سدیم خالص یک جامد کریستالی یونی است. با این حال، بسته به منبع آن یا مواد افزودنی که ممکن است قبل از بسته بندی موجود باشد، ترکیبات دیگری در نمک سفره وجود دارد. در حالت خالص، کلرید سدیم سفید است
درشت و ترد آن در برخی دستور العمل ها استفاده می کنند..
سنگ نمک تصفیه شده فاقد مواد معدنی مورد نیاز بدن برای عملکرد بهتر و سوخت و ساز بهینه در بدن است. سدیم به بهترین وجه با پتاسیم، که به طور طبیعی وجود دارد، همراه با حدود 60+ مواد معدنی دیگر در نمک طبیعی به صورت فرآیند ساختاری در ترکیب ها، جفت می شود..
در بسیاری از کشورهای مختلف در سراسر جهان برداشت می شود.
سنگ نمک: به رنگهای قرمز صورتی آبی کریستال و طبی که نسبت به خواص آن استفاده های متفاوتی دارد
نمک سفره. (بسته بندی) نمک سفره رایج ترین نوع نمک برای پخت و پز است. ...
نمک دریا. نمک دریا از تبخیر آب دریا برداشت می شود. ...
نمک طبیعی. نمک پولکی نوعی نمک برای پخت و پز است که چاشنی بسیار رایج بسیاری از غذاها است. ...
نمک قرمز.
البته نمک سبز و نمک قهوه ای در کنار نمک سیاه هم وجود دارد.
نکته: نمک طبیعی نمی سوزد. هیچ گونه بویی را ندارد. اگر نمک تغییر رنگ داد، بویی ایجاد کرد یا باقیمانده ای از خود باقی گذاشت، احتمالاً تقلبی است.
بله نمک دارای پتاسیم کلراید به رنگ قهوه ای تیره تا سیاه می باشد. بیشتر ساکنان هندوستان از آن استفاده می کنند تا حدی هم بوی گوگرد هم می دهد.
اما خوردن آن به ادم های ترسو یا بچه هایی که ترس از شب دارند به مقدار خیلی اندک در حد یک ماش در دوهفته متمادی (14 روز) توصیه می شود.