جدول امتیاز ثبت معدن شرح وظایف مسئول فنی / آموزش ثبت معدن
یک مسئول فنی به عنوان سرپرست فنی، شما بر تیم فنی شرکت و تمام پروژههایی که انجام میدهند نظارت میکنید، خلاصهها را تجزیه و تحلیل میکنید، گزارشهای پیشرفت را مینویسید، ریسکها را شناسایی میکنید و برنامههای کاری را توسعه میدهید. شما باید بتوانید با تیم خود کار کنید و آنها را برای رسیدن به اهدافشان تشویق کنید.
مسئول فنی همیشه محیط کار ایمن را حفظ و تشویق کنید. رهبری تیم مدیریت عملیات معدن و مدیریت تمام پرسنل و منابع معدن. تهیه برنامه های عملیاتی برای معدن، نظارت و گزارش پیشرفت. پیشنهاد پروژه های مخارج سرمایه ای برای افزایش ظرفیت یا بهبود عملیات.
وظایف مدیریت معدن چیست؟ روز به روز تعیین، اجرا و نظارت بر استراتژی ها، سیاست ها و برنامه های تولید. برنامه ریزی فعالیت های تولیدی از نظر کیفیت و کمیت خروجی، هزینه، زمان در دسترس و نیروی کار مورد نیاز. نظارت بر تولید و هزینه ها، و تنظیم فرآیندها و منابع برای به حداقل رساندن هزینه ها
- تعیین کمیت و کیفیت وسایل و لوازم مصرفی و پیگیری تأمین بهموقع آنها.
- نظارت بر انجام فعالیتهای جاری و وظایف پرسنل تحت سرپرستی
- اتخاذ تصمیم و صدور دستورات لازم برای بهبود عملیات اجرایی و رفع مشکلات و نقایص
- بازدیدهای ادواری و اتفاقی از محلهای کار، بطوریکه همواره از وضعیت تمام محلهای کار مطلع باشد.
(كد شغل: 2001)
1 – کلیات
"*موادی از آییننامه اجرایی قانون معادن، که در ارتباط با مسئول فنی معدن است، بهقرار زیر است:
ماده 24- آییننامه اجرایی قانون معادن متقاضی مکلف است قبل از صدور پروانه بهرهبرداری نسبت به ارائه تضمین حقوق دولتی و 3 درصد منابع طبیعی موضوع ماده 75 قانون معادن (معادل 6 ماه حقوق دولتی) اقدام و مسئول فنی عملیات در معدن را معرفی کند.
ماده 65 - آییننامه اجرایی قانون معادن عملیات معدنی باید تحت نظر مسئول فنی و مسئول ایمنی و حفاظت در معادن انجام گیرد. تشخیص موارد استثنا بهعهده وزارت صنایع و معادن (وزارت معادن و فلزات) میباشد. تبصره: ضوابط و حدود صلاحیت مسئولین فنی معادن تا تصویب و ابلاغ قانون نظام مهندسی معدن و آییننامه مربوط توسط وزارت صنایع و معادن تعیین و مسئولین ایمنی و حفاظت از طریق وزارت کار و امور اجتماعی با هماهنگی با وزارت صنایع و معادن انتخاب میشوند.
ماده 66- آییننامه اجرایی قانون معادن مسئول فنی عملیات کسی است که اداره کلیه امور فنی معدن بهعهده اوست و توسط دارنده پروانه عملیات از میان افراد واجد شرایط انتخاب و به وزارت صنایع و معادن معرفی میشود. تبصره: در مواردی که دارنده پروانه عملیات شخصاً صلاحیت لازم برای قبول مسئولیت فنی معدن را داشته باشد، می تواند مسئولیت فنی معدن را بهعهده گیرد.
ماده 67- آییننامه اجرایی قانون معادن دارنده پروانه عملیات یا نماینده او و یا مسئول فنی عملیات مکلف است درصورت بروز حادثه بلافاصله مراتب را به مراجع قانونی گزارش و در اسرع وقت وزارت صنایع و معادن را درجریان حادثه قرار دهد.
در ماده 68- آییننامه اجرایی قانون معادن نیز شرایط پذیرش مسئولیت ایمنی توسط مسئول فنی شرح داده شده است. *"
2 – صلاحیت فنی
الف- استخراج -مسئول فنی معدن باید دارای پروانه اشتغال در رسته استخراج معدن و در یکی از زمینههای طراحی، نظارت یا اجرا و با بزرگترین پایه پروانه اشتغال حداقل ارشد، 1، 2 و3 به ترتیب برای معادن درجه 1، 2، 3 و4 باشد. موارد استثنا توسط وزارت صنایع و معادن تعیین میشود.
ب- اکتشاف – مسئول فنی معدن باید دارای پروانه اشتغال در رسته استخراج معدن و در یکی از زمینههای مربوطه و با بزرگترین پایه پروانه اشتغال حداقل ارشد، 1، 2 و3 به ترتیب برای معادن درجه 1، 2، 3 و4 باشد. موارد استثنا توسط وزارت صنایع و معادن تعیین میشود.
3 – ساختار تشکیلاتی
سرپرست امور فنی یک معدن مسئول فنی معدن است و برحسب ساختار تشکیلاتی معدن میتواند در عین حال رئیس معدن، سرپرست معدن، مسئول معدن و یا امثال آنها نیز باشد.
و درنهایت بالاترین نفر فنی در معدن محسوب می شود.
4 – مسئولیتها
مسئول فنی معدن بالاترین و مجرب ترین مقام مسئول در امور فنی معدن تحت سرپرستی می باشد.
- بهرهبرداری بهینه از ذخایر معدنی و جلوگیری از اتلاف ذخایر.
- تعهدات دارنده پروانه عملیات در موردحسن اجرای قانون معادن و آییننامه اجرایی آن در امور فنی.
- رعایت اصول و مقررات فنی و مهندسی و استانداردهای متداول.
- برقراری شرایط ایمن در محلهای کار و رعایت مقررات ایمنی توسط کارکنان.
- حفظ بهداشت محیط کار و کارکنان.
- رعایت موازین و مقررات حفاظت محیط زیست.
- استفاده مطلوب از منابع (مالی، تجهیزات و ماشینآلات، نيروي انساني، مواد اولیه و ... ) در امور فنی.
- تلاش برای رشد ارزش افزوده و مطلوبیت استفاده از مواد معدنی.
- رشد فناوری و بکارگیری فنون و روشهای نوین.
- هر زمینه دیگر تأثیرگذار بر بهبود کمی و کیفی فعالیت معدنی.
تبصره- پذیرش مسئولیتهای فوق توسط مسئول فنی، رافع مسئولیتهای مقام مافوق وی و دارنده پروانه بهرهبرداری نخواهد بود.
5 – اختیارات
مسئول فنی معدن برای اجرای مسئولیتهای خود، در چهارچوب طرح مصوب و ضوابط فنی و حرفهای و مقررات مؤسسه متبوع دارای اختیار کامل است.
6 – شرح وظایف
وظایف کلی مسئول فنی معدن، شامل موارد زیر است:
- بررسی و پیشنهاد اصلاح طرح مصوب، در هر زمان که لازم باشد.
- انتخاب و بکارگیری روشهای اجرایی مناسب.
- تهیه طرحهای تفصیلی و اجرایی برای فعالیتهای مختلف درصورت لزوم و دارا بودن صلاحیت لازم.
- پیشنهاد و نظارت بر انتخاب مشاور و پیمانکاران جزئی مورد نیاز و تأیید حسن انجام تعهدات آنها.
- تعیین سازمان کار و کمیت و کیفیت نیروی کارو نظارت بر تأمین آن.
- تنظیم برنامههای آموزشی پرسنل و مراقبت بر اجرای آن.
- تعیین نوع و تعداد تجهیزات، ماشینآلات و ابزار کار و نظارت بر تأمین آن.
- تعیین کمیت و کیفیت وسایل و لوازم مصرفی و پیگیری تأمین بهموقع آنها.
- تهیه یا تأیید نقشهها و طرحهای آتشباری و درخواست تهیه مواد ناریه.
- نظارت بر انجام فعالیتهای جاری و وظایف پرسنل تحت سرپرستی.
- اتخاذ تصمیم و صدور دستورات لازم برای بهبود عملیات و رفع مشکلات و نقایص.
- بازدیدهای ادواری و اتفاقی از محلهای کار، بطوریکه همواره از وضعیت تمام محلهای کار مطلع باشد.
- سازماندهی حفظ اسناد و مدارک فنی.
- تنظیم گزارشهای ادواری و اتفاقی جهت مقام مافوق و دارنده پروانه بهرهبرداری طبق مقررات مؤسسه متبوع.
- تنظیم گزارشهای ماهانه و ادواری و ارسال آن جهت مراجع ذیربط و یا وارد کردن اطلاعات در بانکهای اطلاعاتی، طبق فرمها و دستورالعملهای تعیین شده از سوی نظام مهندسی معدن.
- تأیید نقشه وضعیت معدن و ارسال آن جهت مراجع ذیربط، هر سه ماه یکبار و طبق دستورالعمل تعیین شده از سوی نظام مهندسی معدن.
- انجام اقدامات لازم هنگام وقوع حوادث معدنی و اعلام فوری به مراجع ذیربط و وزارت صنایع و معادن درصورت وقوع حادثه (طبق ماده 67 آییننامه اجرایی قانون معادن) و تهیه یا تأیید گزارش حادثه.
- همکاری با بازرسان اعزامی و مراجع مسئول و دراختیار قرار دادن اطلاعات مورد نیاز در چهارچوب مقررات مؤسسه متبوع.
- انجام همکاری لازم هنگام بروز حوادث معدنی در سایر معادن و وقوع بلایای طبیعی طبق ضوابط مربوط.
- انجام وظیفه بهعنوان مسئول ایمنی در معادن دارای کمتر از 25 نفر کارگر، چنانچه طبق ضوابط ماده 2 آییننامه ایمنی معادن، این مسئولیت به او واگذار شده باشد.
- انجام سایر اقداماتی که در چهارچوب اجرای مسئولیتها ضروری باشد.
تبصره – فرمها و دستورالعملهای مربوط به انواع گزارشها توسط نظام مهندسی معدن استان مربوطه تهیه و بطور عمومی به تمامی مسئولین فنی در هر رشته و هر گروه معدن ابلاغ میشود.
7 - شرایط اشتغال به کار در معادن برای مسئولین فنی
مسئول فنی توسط دارنده پروانه بهرهبرداری، یا شخص حقیقی یا حقوقی جانشین وی، انتخاب و استخدام میشود. انجام وظیفه مسئول فنی معدن در مدت اشتغال، بهصورت تمام وقت است.
8 – حقالزحمه یک مسئول فنی
با توجه به بزرگترین پایه پروانه اشتغال وی و براساس حقالزحمه پایه نفرماه، طبق مبانی قیمتگذاری خدمات مهندسی، تعیین میشود.
قرارداد استخدامی نیز میتواند برمبنای تعرفه حقالزحمه برای پایه متناسب با درجه معدن طبق ماده 2 این شرح شغل، تنظیم شود، که در اینصورت ضرایب منطقهای، سختی کار و ضریب ویژه شغلی نیز قابل اعمال است. ضریب ویژه شغلی برای مسئول فنی معدن تا 15/1 قابل تعیین است.
9 – تخلفات
تخلفات حرفهای، انظباطی یا انتظامی مسئول فنی، طبق مفاد آییننامه اجرایی قانون نظام مهندسی معدن توسط شورای انتظامی استان بررسی و در مورد آن تصمیمگیری میشود.
نقش مدیر عملیات معدن چیست؟ بررسی اجمالی شغل مدیر عملیات معدن مسئول مدیریت کلی پروژه های معدنی. به کارکنان، ترسیم طرحهای پروژه، تعیین اهداف/مهلتهای پروژه و ارزیابی عملکرد کمک میکند. ایمنی و سلامت کارگران معدن را تضمین می کند. هنگام شناسایی مشکلات، اقدام اصلاحی را توصیه می کند.
پیاده سازی سیستم های ذخیره سازی و مدیریت داده های برنامه ریزی معدن استاندارد. تجزیه و تحلیل و تفسیر داده های استخراج و انجام اقدامات اصلاحی در صورت لزوم. ارائه ورودی به ارزیابیهای ادغام و اکتساب. مشارکت در فرآیند برنامه ریزی استراتژیک بخش معدن.
وظایف اصلی و مسئولیت یک مدیر فنی چیست؟ یک مدیر فنی به طور کلی بر توسعه، پیاده سازی و نگهداری سیستم ها و فرآیندهای شرکت فناورانه، از جمله عیب یابی هرگونه مشکل احتمالی نظارت می کند.
مدیران فنی با تیمها و بخشهای توسعه همکاری میکنند و بازخورد کاربر را در سیستمها وارد میکنند و اطمینان میدهند که نوآوری و پیادهسازی CIS با سرعت به موقع و کارآمد انجام میشود. آنها تیمهای پشتیبانی را مدیریت میکنند، معیارهای عملکرد را ارزیابی میکنند و بر تستها و تنظیمات کاربران CIS نظارت میکنند.
نقش مدیر معدن چیست؟ نقش و وظایف مدیر خدمات فنی چیست؟
مدیران خدمات فنی نقش سطح نظارتی را در نظارت بر عملیات و فعالیت های روزانه بخش خدمات فنی ایفا می کنند. آنها تیمی از مهندسان خدمات فنی، متخصصان و سایر کارکنان را رهبری می کنند. آنها خط مشی ها، رویه ها و استانداردهای ارتباط با مشتری را ایجاد و اجرا می کنند.
مدیران معدن برنامه ریزی، نظارت و هماهنگی کلیه فعالیت های تولیدی مرتبط با معدن از جمله منابع فیزیکی و انسانی و بودجه را انجام می دهند. کار اغلب در یک دفتر است، با سفرهای منظم به سایت های معدن. ممکن است کار در عصر و آخر هفته مورد نیاز باشد.
مدیریت فنی نقش دوگانه ای دارد: این منابع واقعی برای پشتیبانی از چرخه حیات ITSM را فراهم می کند. در این نقش، مدیریت فنی تضمین می کند که منابع به طور موثر برای طراحی، ساخت، انتقال، بهره برداری و بهبود فناوری مورد نیاز برای ارائه و پشتیبانی از خدمات فناوری اطلاعات آموزش دیده و به کار گرفته شده اند.
بنابراین، یک رهبر فنی – یا به اختصار سرنخ فنی – با اتخاذ تصمیمات معماری و طراحی، راهنمایی اعضای تیم در مسائل فنی و نظارت بر اصلاحات سیستم، بر جنبه های فنی یک تیم نرم افزاری نظارت می کند.
مهارت های مدیریت فنی چیست؟ خلاصه درس. مهارتهای فنی، دانش و قابلیتهایی برای انجام وظایف تخصصی و تخصصی است. این مهارتها مدیر را قادر میسازد تا کار را هماهنگ کند، مشکلات را حل کند، ارتباط مؤثر برقرار کند و همچنین تصویر بزرگ را در پرتو کارهای خط مقدم که باید انجام شود، درک کند.
هدف و نقش مدیریت فنی چیست؟ هدف مدیریت فنی، متخصص بودن سازمان فناوری اطلاعات در محیط فنی فناوری اطلاعات است. این امر مستلزم ارائه تخصص فنی برای طراحی، آزمایش، استقرار، نگهداری مداوم و بهبود مستمر خدمات فناوری اطلاعات تولید شده است.
یک مدیر فنی رهبری است که بر پروژه ها نظارت می کند و اجرای موفقیت آمیز فرآیندهای فنی را تضمین می کند. آنها ارتباطی بین پرسنل فنی و سازمان گسترده تر ایجاد می کنند و زبان فنی پیچیده را به اصطلاحات تجاری ترجمه می کنند.
این نقش تضمین می کند که اهداف و استانداردهای تولید به طور کارآمد و ایمن به دست می آیند. برنامه ها و بودجه های کوتاه مدت و بلندمدت برای عملیات معدن در مکان های مختلف سایت را تهیه و اجرا کنید. بر تمامی فعالیتها در سایتهای معدن نظارت کنید و اطمینان حاصل کنید که آنها به شیوهای ایمن و کارآمد انجام میشوند.
مدیر فرآیند در ماینینگ یا مدیریت معدن چیست؟ مدیریت معادن زیرزمینی مدیریت استخراج مواد معدنی از معادن برای مقاصد تجاری است. یک کارمند در این شغل در کار روزانه خود با طیف وسیعی از ادارات داخلی و افراد تعامل دارد.
شرح شغل مدیر فرآیند در ماینینگ نظارت بر عملیات کارخانه برای اطمینان از کارایی تولید، کیفیت، رضایت مشتری و مدیریت مقرون به صرفه منابع. ایجاد و اجرای برنامه های ایمنی در راستای ارزش ها و سیاست های شرکت.
مدیر عملیات اجرایی در معدن چه کاری انجام می دهد؟ مسئولیت های اولیه شامل برنامه ریزی کلی را حفظ کنید و تاریخ ها/پیش بینی ها و غیره را پیگیری کنید. یک برنامه کلی یکپارچه آمادگی عملیاتی (در پروژه ها، عملیات، تدارکات، صدور مجوز و غیره) ایجاد کنید و اطمینان حاصل کنید که برنامه های پشتیبانی دقیق و کافی برای همه بخش ها وجود دارد.
پردرآمدترین مشاغل در معدن:
مدیر پروژه
مدیر عملیات حفاری
مهندس معدن
مدیر معدن
زمین شناسان و زمین شناسان
مدیران و مشاوران پروژه
متالورژی ها
ژئوفیزیکدانان
متخصصین ایمنی بهداشت حرفه ای و محیط زیست
مدیر پروژه معدن و وظیفه او چیست؟ فعالیت های روزانه اپراتورهای معدن را برای اطمینان از انطباق با موافقت نامه توسعه پروژه و موافقت نامه مجوز مدیریت می کند.
مدیران فنی تیمهای فنی از جمله استخدام، آموزش، مدیریت و انجام بررسیهای عملکرد را رهبری میکنند. آنها سیستم های کامپیوتری شرکت را نظارت و نگهداری می کنند و عملکرد و امنیت را تضمین می کنند. آنها گزارش ایجاد می کنند، اسناد را حفظ می کنند و رویه های عملیاتی استاندارد (SOP) را ایجاد می کنند.
وظایف مدیر فنی: فعالیت های فنی درون شرکت را مدیریت می کند. مطمئناً نظارت فنی بر منابع داخلی را فراهم می کند. ارائه تخصص فنی به مدیران، کارکنان و مشتریان. آموزش فنی را توسعه و مدیریت می کند. مدیریت منابع فنی در داخل و خارج سازمان.
نقش خدمات فنی : اگر به فناوری علاقه دارید و از حل مشکلات لذت می برید، ممکن است بخواهید شغلی را به عنوان یک متخصص خدمات فنی در نظر بگیرید. این نقشی است که شامل ارائه پشتیبانی فنی و راهنمایی برای مشتریان، مشتریان و همکارانی است که از سیستم های سخت افزاری و نرم افزاری مختلف استفاده می کنند.
مدیران فنی را می توان در رابط کاربری و تکنیک یافت. آنها بین کاربر و ابزار فنی عمل می کنند. نمونه هایی از مدیریت فنی عبارتند از: مدیریت ICT، مدیریت املاک، مدیریت مالی، مدیریت کیفیت.
فرآیندهای مدیریت فنی عبارتند از: - تجزیه و تحلیل تصمیم - برنامه ریزی فنی - ارزیابی فنی - مدیریت الزامات - مدیریت ریسک - مدیریت پیکربندی - مدیریت داده های فنی - مدیریت رابط.
اهداف مدیریت و مسئولیت فنی چیست؟ 8.2 عملکرد مدیریت فنی 1) توپولوژی فنی به خوبی طراحی شده و بسیار انعطاف پذیر و مقرون به صرفه است. 2) استفاده از مهارت های فنی برای حفظ زیرساخت های فنی در شرایط بهینه. 3) استفاده سریع از مهارت های فنی برای تشخیص سریع و رفع هرگونه نقص فنی
ما مدیریت مسئولیت فنی را به عنوان انجام سازماندهی شده کلیه قوانین و مقررات تعریف می کنیم. سایر مسئولیت های مرتبط با استفاده از وسایل فنی تولید و تاسیسات در یک شرکت.
نکاتی برای بهبود مهارت های مدیریت فنی برای پروژه های فنی داوطلب شوید
در سمینارها و رویدادهای حوزه کاری خود شرکت کنید
دوره های کوتاه مدت را کامل کنید
بازخورد را تشویق کنید
تمرین کمک بخواهید
گواهینامه ها را دریافت کنید.
عملکرد مدیریت فنی چیست؟ مدیریت فنی مسئول اطمینان از این است که تمام خدمات فناوری اطلاعات توسط یک زیرساخت فنی پایدار و ایمن پشتیبانی می شود. مدیریت فنی مسئول حفظ یکپارچگی خدمات موجود و همزمان افزایش عملکرد آنها از طریق نوآوری است.
یک مدیر فنی بر جنبه های فنی یک پروژه یا تیم نظارت دارد. آنها معمولاً در هر دو حوزه فنی و مدیریتی مهارت دارند و به عنوان رابط بین تیم های فنی و مدیریت بالاتر عمل می کنند. مدیران فنی پروژه ها را برنامه ریزی، هماهنگ و اجرا می کنند و همچنین بودجه و جدول زمانی را مدیریت می کنند
چه چیزی وظیفه مدیریت فنی نیست؟
همکاری تابعی از مدیریت فنی نیست. در درجه اول پنج کارکرد مدیریت وجود دارد که شامل برنامه ریزی، سازماندهی، کارکنان، هدایت و کنترل می شود. برای اجرای این وظایف تکمیلی، فعالیت های چندین بخش، واحد و افراد باید هماهنگ باشد.
دستاوردها وکارکرد مهارت های فنی در مدیریت چیست؟ مهارتهای فنی مدیریت به توانایی مدیران در استفاده از ابزارها، تکنیکها و رویههایی اشاره دارد که مختص صنعت یا سازمان آنهاست. مهارتهای فنی به مدیران کمک میکند تا نکات و نکات مربوط به صنعت خود، از جمله آخرین روندها، مقررات، و بهترین شیوهها را درک کنند.
برخی از دستاوردهایی که می توانند در رزومه مدیر فنی گنجانده شوند عبارتند از: تکمیل موفقیت آمیز پروژه های پیچیده در چارچوب بودجه و جدول زمانی، اجرای بهبودهای فرآیندی که منجر به افزایش کارایی تیم شده است، دریافت تقدیرنامه یا جوایز برای مشارکت شما، و به طور موثر حل و فصل فنی ...
ساختار مدیریت معدن چیست؟ PDF) ساختارهای سازمانی شرکت های معدنی ... یکی از ابزارهای مدیریتی است. شرکت های معدنی با ساختاری پویا و ایستا مشخص می شوند. یک ساختار پویا شامل فرآیندهای فناوری است که توسط فناوری معدن، سازماندهی کارهای معدنی و یک سیستم کاری تعیین می شود.
BMS در ماینینگ چیست؟ BMS یک سیستم نصب ثابت یا نصب شده روی تریلر با بانک باتری است که منبع تغذیه بدون وقفه را تضمین می کند و دکلی که لیزر را نگه می دارد. تریلر را می توان در سطح 10 درجه مستقر کرد. ارتباط با استفاده از یک سیستم Wi-Fi یکپارچه داخلی به اتاق کنترل یا هر رایانه از راه دور دیگری انجام می شود.