در حال حاضر ۵ طرح از این ۱۸ درصد با پیشرفت ۱۰۰ درصد در شهرستان های قروه و بیجار به بهره برداری رسیده است.
وی افزود: همچنین اشتغالزایی طول زنجیره فولاد حدود ۶ هزار و ۲۲۱ نفر با سرمایه گذاری ۴۰۶ هزار میلیارد ریال است و با توجه به برنامه ریزی های لازم به سرانجام کامل می رسد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: مهمترین مشکل حوزه صنعت در حال حاضر، عدم تطابق تسهیلات پرداختی با نیاز واقعی واحدهای صنعتی است.
خلیقی عنوان کرد: همچنین تامین زمین صنعتی در استان با توجه به اینکه کردستان به سمت صنعتی شدن سوق داده شده، امری ضروری است و تقاضای هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای خرید زمین صنعتی در شهرک های صنعتی شهرستان های سنندج، قروه، کامیاران و سقز را داشته ایم و انتظار می رود با تاکید وزیر در کمترین زمان ممکن اجرایی شود.
وی ادامه داد: در خصوص رونق تولید ۷۵ میلیارد تومان طرح در قالب ۱۰ طرح به بانکهای عامل معرفی شده که در سال ۱۴۰۲ نسبت به پرداخت آنها اقدام شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در ۲ سال گذشته ۷۷ واحد صنعتی راکد به چرخه تولید بازگرداننده شد که ۳۷ مورد آن در سال ۱۴۰۲ محقق شده است.
خلیقی اظهار کرد: با توجه به شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری به نام سال «جهش تولید و مشارکت مردمی» نامگذاری شده، انتظار می رود با برنامه ریزی های صورت گرفته در بخش تولید و اشتغال شاهد تحول چشمگیری در سال جاری باشیم.