– فروش لاستیک از عمده فروشان به عمده فروشان دیگر ممنوع است.
– عمده فروشان لاستیک نمی توانند فعالیت خرده فروشی یا ثبت سند صدور کالا از نقش عمده فروش به خرده فروش انجام دهند و فقط می توانند 10 درصد لاستیک های خریداری شده در رینگ قبلی (تولیدکننده یا واردکننده) را به مصرف کننده نهایی توزیع و عرضه کنند. ضمناً موظفند اطلاعات کامل مصرف کننده نهایی را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند.
– مدت زمان توزیع لاستیک های خریداری شده توسط عمده فروشان حداکثر یک هفته می باشد و حداقل 80% لاستیک های دریافتی باید در مدت مذکور فروخته شود. در واقع ظرف یک هفته باید تایرهای پرمصرف مسافری از عمده فروش به دست خرده فروش برسند.
– با توجه به محدودیت ناشی از شفافیت، فروش هر سایز لاستیک به صورت جداگانه اعمال می شود و عملکرد عمده فروشان در زمینه توزیع محصولات کم تقاضا به تفکیک تایرهای پرتقاضا بررسی می شود. بنابراین، انباشته شدن اندازه های کم تقاضا محدودیتی برای دریافت کننده لاستیک دوباره ایجاد نخواهد کرد.
این در حالی است که قبلاً، اگر آنها حجم کم تقاضا داشتند، نمی توانستند لاستیک پر تقاضا را تهیه کنند. این مشکل برطرف شده است.
– کلیه واحدهای تجاری دارای کد کارکرد در سامانه جامع بازرگانی که فاقد مجوز هستند باید تا انتها مجوز اخذ کنند. بهمن 1402 و پس از پایان مهلت مقرر از توزیع لاستیک به فعالان فاقد مجوز معتبر جلوگیری می شود. لذا آن دسته از بازرگانان (عمده فروشان و خرده فروشان لاستیک) که دارای کد کارکرد در سامانه جامع معاملات هستند ولی فاقد پروانه بازرگانی می باشند، جهت عدم بروز مشکل در توزیع لاستیک در آینده نسبت به اخذ پروانه معاملات اقدام نمایند.
در ادامه اطلاعیه اتاق اصناف ایران، خاطرنشان شد: امکان ثبت نام برای کلیه واحدهای صنفی دارای پروانه کسب فروش لاستیک، لوازم خانگی و تعمیر پنچر در سامانه جامع معاملات فراهم شده است.
از آغاز بهمن 1402 درج اطلاعات کامل مصرف کننده نهایی توسط واحدهای خرده فروشی در زمان فروش لاستیک و دریافت کد خرید از خریدار و درج آن در سامانه جامع بازاریابی جهت تکمیل الزامی است. خرید. روند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان
عوارض صادراتی
مواد معدنی
خرید و فروش مواد معدنی
خرید و فروش معدن
احیاء و فعال سازی معادن کوچک