در خصوص نظارت بر فعالیت معادن و بازرسی از آنها اظهار کرد: در معادن استان کرمانشاه یک مسئول فنی به منظور نظارت بر فعالیت معادن از طرف نظام مهندسی معدن که دارای شاخصهای لازم است، حضور دارد.
وی افزود: این مسئولین موظف هستند گزارشات خود را به صورت ماهانه به صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ارائه کنند تا در صورت لزوم به تخلفات رسیدگی شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه، تصریح کرد: همکاران سازمان صمت هم به صورت دورهای و ٢ الی سه ماه یکبار در معادن حضور یافته و بر فعالیت آنها نظارت میکنند.
وی گفت: با توجه به اینکه برای تخلفات این حوزه جرائم ویژهای در نظر گرفته شده شاهد تخلفات محدودی هستیم اما بخشی از آنها به مسائل ایمنی و رعایت این نکات مربوط میشود.
این مسئول تأکید کرد: در مجموع عمده تخلفات حوزه معادن شامل برداشتهای غیرمجاز است که گزارشات آن را دریافت و پس از بررسی به مراجع قضائی ارائه میدهیم.
۲۳۰ معدن دارای پروانه بهرهبرداری در استان کرمانشاه وجود دارد که ظرفیت اسمی آنها ۱۴ میلیون تن در سال اما میزان استخراج واقعی این معادن حدود هشت میلیون تن در سال است.
بیشترین ذخایر معدنی کرمانشاه مربوط به سنگ لاشه و مصالح ساختمانی است و در حوزه قیر طبیعی هم حدود ٣٠ معدن در استان کرمانشاه وجود دارد.