نیاز روز سولفات باریم در مدرنیزه کردن صنعت و معدن
ماده صنعتی سولفات باریم (یا سولفات) یک ترکیب معدنی با فرمول شیمیایی BaSO4 می باشد. ماده صنعتی معدنی فوق ماده ای جامد کریستالی سفید رنگ است که بدون بو و نامحلول در آب می باشد. ماده معدنی باریت معدنی ، که منبع اصلی تولید باریم است ، رخ می دهد. ظاهر مات سفید و تراکم بالای آن در کاربردهای اصلی آن مورد استفاده قرار می گیرد.
نیاز روز سولفات باریم در صنعت و معدن:
---همراه با مایعات حفاری : بیشترین حجم از تولید سولفات باریم در کل جهان ، در صنایع معدنی تصفیه شده و درمخلوط مایع حفاری به عنوان اجزای اصلی مایع حفاری چاه نفت مصرف می شود. چگالی مایع سیال حفاری را افزایش می دهد فشار هیدرواستاتیک داخلی را در بدنه چاه افزایش می دهد.
---عامل کنتراست در امواج رادیویی: سولفات باریم به عنوان عامل کنتراست رادیویی برای تصویربرداری با اشعه ایکس و روشهای تشخیصی بالینی در مراکز درمانی استفاده می شود.
---رنگدانه مهم در تعبیر و تفسیر: بعضی از مواد صنعتی مثل سولفات باریم مصنوعی به عنوان جزء اصلی رنگدانه سفید برای انواع رنگ استفاده می شود. در رنگ های روغن ، سولفات باریم تقریباً شفاف بوده و به عنوان پرکننده یا قوام رنگها استفاده می شود.
---روشن کننده در ساخت کاغذ: در اکثر کاغذهای عکاسی یک لایه از سولفات باریم به عنوان پوشانده بر روی سطح پایه قرار می گیرد تا بازتاب تصویر بر روی کاغذ افزایش یابد ،
---پرکننده اصلی در پلاستیک: این ماده صنعتی با نام سولفات باریم معمولاً به عنوان پرکننده خلا در پلاستیک ها برای افزایش چگالی پلیمر های پلاستیکی استفاده می شود. درانواع پلاستیک پلی پروپیلن و پلی استایرن به عنوان پرکننده استفاده می شود. اثرات سولفات باریم بر افزایش مقاومت و کدورت اسید و قلیایی اثرات چشم گیری دارد. هیچ جایگزینی برای آن نمی توان در نظر گرفت .
---طاقچه: در ریخته گری انواع فلزات فلز ، قالبهای مورد استفاده اغلب با سولفات باریم پوشیده می شوددر نتیجه از اتصال فلز مذاب با قالب ها جلوگیری و نتیجه بهتری خاصل می شود. وجود سولفات باریم در آسترهای ترمز ، فوم های آناکوستیک ، پوشش های پودری و پر کردن کانال ریشه ضروری است.
---پشتیبانی از کاتالیزور مخلوط شده : سولفات باریم به عنوان پشتیبانی کاتالیزور استفاده می شود. با سطح تماس کم ، زمان تماس بستر با کاتالیزور درکمترین زمان بیشترین اثر را دارد.
--- آتش بازی و مواد محترقه: در آتش بازی و ساخت مواد محترقه برای ایجاد رنگ سبز از ترکیبات باریم استفاده می شود این ترکیبات در هنگام گرم شدن در دمای بالا چراغ سبز مشخصی را منتشر می کنند ، نمک های باریم اغلب در فرمول های پیروتکنیک سبز کاربرد دارند .
----صنعت پرداخت مس: خاصیت سولفات باریم ازجمله دارای نقطه ذوب بالا و نامحلول در آب می باشد. از آن به عنوان ماده کاتالیزور کننده در ریخته گری صفحات آند مس استفاده می شود. برای تهیه صفحات آند از قالبهایی استفاده می شود که با مخلوطی از پودر سولفات باریم با آب پوشیده شده باشند و این پودر به صورت پوششی جلوگیری از تماس مستقیم مایع با مایع خواهد بود . صفحات آند بعد از ایجاد به راحتی خارج می شوند.
----اندازه گیری های دقیق رادیومتری: در شرایط رادیو متری از سولفات باریم (یا PTFE) برای پوشش دادن داخلی کره ها به دلیل بازتاب زیاد اشعه ها از مواد با ویژگیهای لامبرتی مورد استفاده قرار می گیرد.
--- تولید انواع باریم انواع باریم مصرفی از سنگ معدنی باریت تهیه می شود ناخالصی زیادی دارد . درصنعت سولفات باریم از ترکیب محلولهای یون باریم و نمکهای سولفات تهیه و تولید می شود. سولفات باریم یکی از نامحلول ترین نمک های سولفات در طبیعت می باشد. مواد خام تصفیه نشده مانند باریت طبیعی که در شرایط گرمابی تشکیل شده حاوی ناخالصی های زیادی از جمله، a.o. ، کوارتز یا حتی سیلیس بی شکل می باشد.
--- تاریخ در گذشته وجود این هنصر باعث کشف فسفر شد در تغییرات شیمیایی سولفات باریم توسط کربن به سولفید باریم تبدیل می شود. منجر به کشف اولین فسفر شد سولفید ها برخلاف سولفاتها معمولا محلول در آب هستند.
--- جنبه های ایمنی و خدمات ایمنی: انواع نمکهای محلول باریم برای انسانها سمی و کشنده هستند ، اما سولفات باریم به دلیل عدم حلالیت در آب غیر سمی محسوب می شود .