sangchein Preloader لطفا صبر کنید.....

فروش گوگرد معدنی مستقیم از خانگیران

تاریخ درج آگهی: 1403/02/18

توضیحات آگهی

فروش گوگرد معدنی
فروش گوگرد معدنی مستقیم از خانگیران

گوگرد یا سولفور با نماد S نقش بسیار مهمی در رشد گیاهان دارد چرا که غلظت آن در اندام گیاهی مقداری برابر ۰/۲۵ درصد است و کاربرد فراوانی در کشاورزی دارد. این عنصر کاربرد فراوانی در کشاورزی دارد.

اصلاح و ضدعفونی, خاک‌های شور و قلیائی, خرید نهال زردالو با قیمت مناسب, خواص گوگرد, دور کننده آفات, دورکننده و دفع کننده آفات, قیمت عمده وخرده گوگردمعدنی, قیمت گوگرد, قیمت گوگردمعدنیزرکوه, کاهش پی اچ خاک باگوگرد, کاهش شوری خاک, کمبوداهن, کنترا بیماریهاباگوگرد, کنترل پسیل پسته, کنترل عسلک گلابی باگوگرد, کوداهن, کودزرکوه, کودطبیعی, کودگوگرد, کودگوگردمعدنی زرکوه, کودمنیزیم, گوگرد, گوگردزرکوه, گوگردطبیعی زرکوه, گوگردمعدنی, گوگردمعدنی زرکوه, گوگل, معدن زرکوه, مواد آلی ارگانیک, نمایندگی گوگرد

مزایایی که برای این گوگرد می توان به شمار آورد عبارتند از:

ارگانیک و غیر شیمیایی است.
باعث افزایش رشد چشمگیر درختان میوه می گردد.
این گوگرد دفع کننده آفات، قارچ ها، انگل ها، لاروها، و دور کننده حشرات است.
این محصول را می توان با آب آبیاری استفاده کرد.
با کاهش وزن مخصوص مولکولی و سبک کردن آن، قابلیت این را دارد که در روش های مختلف آبیاری استفاده شود.
پس از مخلوط شدن با خاک به درختان نیمه خشک و در حال خشک شدن زندگی می بخشد.
این گوگرد به راحتی با آب مخلوط می شود.
قابلیت گرد پاشی بر روی درختان را دارد.
در دمای بالای 50 درجه سانتی گراد بالای صفر ایجاد سوزندگی نمی کند.
دارای مواد آلی ارگانیک است.


مزایای مصرف گوگرد در اراضی زراعی و باغی

– اسیدی کردن خاک های کشاورزی و درنیجه افزایش حلالیت و جذب بهتر عناصر غذایی خصوصا آهن، فسفر، روی ، منگنز و دیگر ریز مغذیها که منجر به کاهش کود های فسفاته و دیگر ریز مغذی ها می شود

-بهتر شدن کیفیت آبیاری

– اصلاح pH خاک های شور، قلیایی و آهکی

– افزایش محصول در واحد سطح و رفع کمبود گوگرد مورد نیاز گیاه

– جلوگیری از زیاد شدن قارچ‌ها زیرا گوگرد خاصیت قارچ کشی دارد

-ضدعفونی کردن تدریجی خاک و کمک به سلامت محیط زیست و کاهش مصرف سموم کشاورزی

-کم شدن تجمع نیترات در محصولات کشاورزی

– گوگرد در چندین ترکیب آلی که خصوصیات مربوط به بوی گیاهانی مانند سیر، خردل و پیاز را ایجاد می کند، وجود دارد.

– در ساختار اسید های آمینه و پروتئین ها نقش دارد

– در تشکیل کلروفیل ضروری است

– در سنتز روغن به ویژه محصولات روغنی نقش دارد

– در متابولیسم ازت فعال است

اطلاعات تماس

  • خراسان شمالی - بجنورد
  • بجنورد
  • 09197487474