sangchein Preloader لطفا صبر کنید.....

ورمیکولیت در ایران Vermicu

تاریخ درج آگهی: 1402/01/24

توضیحات آگهی

ورمیکولیت در ایران Vermicu

۰۲۱۸۸۳۸۵۵۴۱


فروش ورمیکولیت(Vermiculite)
ورمیکولیت(Vermiculite)
داده های مدون موجود پیرامون نهشته های ورمیکولیت در ایران، بسیار نامحدود و پراکنده است. تاکنون هیچ فعالیتی برای پی جویی و اکتشاف ورمیکولیت انجام نشده است.
برحسب اطلاعات گردآوری شده از وزارت صنایع و معادن، تاکنون نشانههایی در نواحی کرمان، املش (شرق گیلان)، شاهیندژ (آذربایجان غربی) و کلیبر (شمال آذربایجان شرقی) شناخته شده است که از این میان ذخایر کلیبر و املش به صورت معدن در حال استخراج است و سایر موارد از حد یک نشانه کوچک معدنی فراتر نرفته است.
معدن کلیبر
در منطقه کلیبر، روستاییان محمود آباد و تازکند که نهشته ورمیکولیت در اراضی آنان واقع است، از دیرباز این کانی را “سسمه” مینامیدند، بدین سبب که ورمیکولیت بر اثر همجواری آتش و حرارت با خروج آب، صدای “سیس” میدهد.
معدن کلیبر در جنوب شهرستان کلیبر و در منطقه کوهستانی هشتسر (هشتاد سر) قرار گرفته است. مورفولوژی عمومی منطقه، با توجه به ماهیت آذرین سنگهای تشکیلدهنده آن، مرتفع و خشن است
ورمیکولیت کلیبر، درشت و به احتمال دارای منشاء ثانویه است. اگرچه مطالعه خاصی بر روی ژنز کانسار صورت نگرفته است ولیکن وجود برخی شواهد کانیشناختی، دال بر عملکرد دگرسانی گرمابی بر روی بیوتیتها و پیدایش کانی ورمیکولیت است. سنگ مادر این کانسار سنگهای آذرین اولترامافیک و مافیک است که با دایکهای سینیتی قطع شده است. کانیزایی در امتداد درز و شکافهای موجود در پیروکسنیتها و در مجاورت با ماگماهای گابرویی صورت گرفته است.
برحسب اطلاعات گردآوری شده، دو کارگاه فرآوری ورمیکولیت در ایران فعال است. شرکت منطقهای معادن آذربایجان به عنوان مکتشف و بهرهبردار نخستین کانسار ورمیکولیت کشور ( معدن کلیبر) عملیات احداث واحد فرآوری ورمیکولیت (پرعیارسازی و انبساط) را با ظرفیت 400 تن در سال در نزدیکی معدن به انجام رسانده است. ورمیکولیت منبسط شده در واحد فرآوری کلیبر رنگ نقرهای تا خاکستری داشته، ضریب قابلیت هدایت گرمایی آن در 25 درجة سانتیگراد 036/0 کیلوکالری بر متر ساعت و ضریب انبساط آن 04/0 سانتیمتر مکعب بر درجه سانتیگراد است.
معدن املش
معدن ورمیکولیت املش در جنوب شهرستان املش قرار گرفته است. این منطقه جزو دامنههای جنوبی ارتفاعات درفک- چاک رود (از رشته کوههای البرز مرکزی) محسوب میشود. بخش اعظم منطقه دارای پوشش جنگلی است و مزارع کشت چای در مجاورت روستاها گسترش دارد. کانیزایی ورمیکولیت در این منطقه، در مرز یک دایک دیابازیک با سنگهای رسوبی قدیمیتر (مارن و ماسه سنگ) پدید آمده است. مطالعه خاصی بر روی ماده معدنی این کانسار صورت نگرفته، با این حال در مقام مقایسه میتوان گفت که نسبت به ورمیکولیت کلیبر دگرسانی کمتری را متحمل شده است بطوریکه در مرکز بلورها، میتوان بیوتیت را به وضوح مشاهده نمود.


ورمیکولیت Vermiculite کانسار میکا

اطلاعات تماس

  • تهران - تهران
  • تهران
  • ۰۲۱۸۸۳۸۵۵۴۱