sangchein Preloader لطفا صبر کنید.....

خرید و فروش صنایع غذایی فروشنده پکتین مربا و ژله

تاریخ درج آگهی: 1398/05/26

توضیحات آگهی

فروتن: ۰۹۱۲۴۸۵۰۵۰۸

میوه های حاوی پکتین بیشتر، میوه های مرکبات، به خصوص گریپ فروت، لیمو و پرتقال هستند.

. اکثریت پکتین در پوست مرکبات ساکن است، اما پالپ نیز حاوی برخی از آن است. شما باید 6 گریپ فروت را بخورید تا مقادیر قابل توجهی از پکتین را دریافت کنید – با این وجود، می توانید از هر گریپ فروت بیشتر از پوست استفاده کنید

سیب همچنین یک منبع عالی از پکتین است. به طور عملی، سیب اغلب منبع خوبی نسبت به میوه های مرکبات می باشد، زیرا اکثر مردم پوست های سیب را می خورند، که در آن بخش قابل توجهی از پکتین ساکن است. در مقابل، اکثریت قریب به اتفاق پوسترهای غنی از پکتین را از میوه های مرکبات حذف می کنند. مقدار پکتین در پالپ سیب به طور گسترده ای از 0٫14 تا 1٫15 درصد وزن دارد. تنوع، شرایط رشد و بلوغ در پکتین تاثیر می گذارد.

تعدادی از میوه های دیگر منبع خوبی از پکتین هستند – فرض کنید شما آنها را با پوست خود می خورید – و این شامل همه انواع توت ها، هلو ها، زردآلو، گیلاس و انگور می شود. توت ها به ویژه برای محتوای پکتین قابل توجه هستند که شامل توت فرنگی، تمشک، تمشک و انگور است. موز همچنین یک منبع خوب است، به خصوص اگر اجازه ندهید که آنها قبل از غذا خوردن خیلی ریز و نرم باشند.
میوه های حاوی پکتین بیشتر، میوه های مرکبات، به خصوص گریپ فروت، لیمو و پرتقال هستند.

. اکثریت پکتین در پوست مرکبات ساکن است، اما پالپ نیز حاوی برخی از آن است. شما باید 6 گریپ فروت را بخورید تا مقادیر قابل توجهی از پکتین را دریافت کنید – با این وجود، می توانید از هر گریپ فروت بیشتر از پوست استفاده کنید

سیب همچنین یک منبع عالی از پکتین است. به طور عملی، سیب اغلب منبع خوبی نسبت به میوه های مرکبات می باشد، زیرا اکثر مردم پوست های سیب را می خورند، که در آن بخش قابل توجهی از پکتین ساکن است. در مقابل، اکثریت قریب به اتفاق پوسترهای غنی از پکتین را از میوه های مرکبات حذف می کنند. مقدار پکتین در پالپ سیب به طور گسترده ای از 0٫14 تا 1٫15 درصد وزن دارد. تنوع، شرایط رشد و بلوغ در پکتین تاثیر می گذارد.

تعدادی از میوه های دیگر منبع خوبی از پکتین هستند – فرض کنید شما آنها را با پوست خود می خورید – و این شامل همه انواع توت ها، هلو ها، زردآلو، گیلاس و انگور می شود. توت ها به ویژه برای محتوای پکتین قابل توجه هستند که شامل توت فرنگی، تمشک، تمشک و انگور است. موز همچنین یک منبع خوب است، به خصوص اگر اجازه ندهید که آنها قبل از غذا خوردن خیلی ریز و نرم باشند.
برای سفارش این محصول با کارمندان فروش مجموعه تماس حاصل فرمایید:
فروتن
03195023711

اطلاعات تماس

  • اصفهان - اصفهان
  • اصفهان
  • ۰۹۱۲۴۸۵۰۵۰۸